Skip to content
Wat we bieden

Ons trainingsaanbod op een rij

Bij Wise up Consultancy hebben we door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd. Als expert op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en economie bieden wij je een divers trainingsaanbod aan, omdat wij het belangrijk vinden om onze kennis over te dragen. Benieuwd naar een specifiek onderdeel in ons aanbod? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Zoeken

Kies je training

Masterclass aanpak personeelskrapte

Zet de eerste stap om zelf aan de strategische knoppen te draaien en de krapte op de arbeidsmarkt in jouw organisatie of regio adequaat aan te pakken.

Masterclass aanpak uitdagingen sociaal domein

Ga aan de slag met de top 10 van grootste uitdagingen in het sociaal domein van dit moment. Een interactieve online sessie helpt je direct verder met je eigen opgaves. Doe mee en maak direct meer impact op de samenleving!

Masterclass Design Thinking en AI

Maak je organisatie toekomstbestendig en ga de uitdaging van de digitale transformatie aan met onze masterclass Design Thinking en AI!

Masterclass netwerksamenwerking

De masterclass geeft je concrete handvatten om in jouw netwerk aan de slag te gaan. Zo ben je in staat om complexe projecten nog beter uit te voeren, en netwerken te verbinden op een gedragen resultaat.

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.