Skip to content
Dienst

Eventmanagement en communicatie

Door de juiste communicatiestrategie te volgen worden je projecten en programma’s succesvol. Vanuit onze ervaring met het organiseren van bijeenkomsten, conferenties, webinars, videoproductie en workshops kunnen wij hierbij uitstekend helpen.

Wat we doen

EVENTMANAGEMENT

Vaak wil je nieuwe plannen snel bekend maken binnen een groter netwerk. Dit bevordert het draagvlak en stimuleert de juiste discussie over trends en ontwikkelingen. Of je wilt resultaten bekend maken van geslaagde initiatieven. Dan is een conferentie vaak een heel goed instrument. Als je een netwerkbijeenkomst wilt organiseren, bieden de consultants van Wise up daar ondersteuning bij, zowel op inhoud als organisatie. Wij werken snel en hebben veel ervaring met het plannen en organiseren van bijeenkomsten, van klein tot groot.

COMMUNICATIE-STRATEGIE

Het opzetten van een communicatie-strategie loont om je projectplannen goed over de buhne te brengen. Een beter plan ontstaat door eerst de missie, visie en doelen van de communicatie te bepalen, in plaats van zomaar te beginnen. Wij hebben de expertise in huis om een goede communicatie-strategie te ontwikkelen samen met stakeholders. Dit leidt dan tot een uitvoerbaar communicatieplan. Soms gaat het ook om een arbeidsmarktcommunicatieplan of het neerzetten van een kennissessie binnen ons vakgebied.

MARKETING- OF COMMUNICATIEMEDEWERKER

Door drukte, gewenste flexibiliteit of personeelsverloop kan het nodig zijn tijdelijk extra capaciteit in te vliegen op de werkvloer om alle benodigde marketing- en communicatieacties tot een goed einde te brengen. Verschillende van onze consultants hebben een marketing- of communicatieachtergrond. Zij kunnen tijdelijk de rol van marketing- of communicatiemedewerker vervullen. Zij gaan, afhankelijk van het werk wat gedaan moet worden, projectmatig te werk zodat de gewenste resultaten worden bereikt. .

Hoe wij dat doen

Wij hebben zowel aandacht voor de inhoudelijke als de procesmatige kant van een werkconferentie, workshop, ontbijtsessie of congres. Door onze actuele kennis van onderwijs, arbeidsmarkt en innovaties kunnen wij u bijstaan bij het bepalen van een goed programma. Wij zijn creatief en kennen veel keynote-speakers in ons vakgebied. Door onze handson-mentaliteit komen zaken snel voor elkaar, van uitnodiging tot PR tot het uitnodigen van gastsprekers, wij regelen en ontzorgen je. Wij werken het liefst intensief en in co-creatie samen met onze opdrachtgever zodat deze uiteindelijk alle credits ontvangt van een geslaagde bijeenkomst.

Voor het opstellen van een communicatiestrategie werken wij met een format communicatieplan waarin van missie, visie en doelstellingen wordt toegewerkt naar concrete activiteiten. Daarna volgt een planning en een begroting. Eventueel organiseren wij één of meer draagvlaksessies. De strategie moet passen bij de overall strategie van de organisatie en de inhoud van het project- of programmaplan en hier een goede bijdrage aan leveren. Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen expertise hebben op het gebied van marketing en communicatie, maar ook inhoudelijke kennis bezitten die overgebracht moet worden. Verder hebben we ruime ervaring op het gebied van content- en funnelmarketing. Als het communicatieplan klaar is, kunnen we desgevraagd ook begeleiding bieden bij de uitvoering. 

Wie dat doen

S111053 12 of 252 1
Liese van Oort
Consultant
Bart3
Bart Rikken
Consultant & Marketeer
Sien2
Sien Rongen
Consultant
elwin2
Elwin Dozeman
Consultant & Marketeer

In de praktijk

Community of Practice voor de RES Noord- en Midden-Limburg

De RES-regio’s zijn verantwoordelijk voor de regionale energiestrategie. Wij ontwikkelden een community of practice ter facilitering en ondersteuning van de kennisborging en deling in één van de 30 RES-regio’s. Het doel hiervan is ondersteunen in het behalen van de ambities en de doelstellingen uit de RES.

Meer over deze Case

Organisatie Landelijke Techniekpact conferentie

In het Techniekpact staat het aandacht vragen voor instromen, opleiden en behouden van technisch personeel centraal. Jaarlijks wordt hiertoe een landelijke Techniekpactconferentie gehouden waarbij honderden bezoekers aanwezig zijn uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Wij organiseerden in opdracht van diverse regio’s inmiddels viermaal deze conferentie.

Meer over deze Case

Lifeport - regioplatform internationals

The Economic Board Nijmegen-Arnhem-Wageningen heeft een online regioplatform (heden Lifeport Welcome Center genaamd) ingericht voor het aantrekken, informeren en behouden van internationaal talent en het aanhalen van banden met regionale partners. Wij leverden de communitymanager voor dit platform.

Meer over deze Case

Rectangle 8

Download gratis onze whitepaper

TOP 5 UITDAGINGEN IN HET SOCIAAL DOMEIN

Voor jou als professional die werkt voor- of geïnteresseerd is in het sociaal domein, komen er elke dag weer nieuwe uitdagingen voorbij. Dat maakt het zo’n interessant werkveld, waarbij je echt het verschil voor (kwetsbare) burgers en de samenleving kunt maken.

Waar wij goed in zijn

Specialisten in marketing en communicatie

Onze mensen zijn hoog opgeleide marketing & communicatiespecialisten.

We zorgen naast de organisatie ook voor de inhoud tijdens events

Wij regelen naast de organisatie van uw event ook de content behorende bij het onderwerp via sprekers e.d.

Onze consultant is een kei in plannen en organiseren

Plannen en organiseren is een must voor uw event, lancering platform of community, we zetten deze competentie graag voor u in.

6.000 bezoekers op events door ons georganiseerd

Duizenden bezoekers namen reeds deel aan events die wij organiseerden voor onze opdrachtgevers.

Portretfoto directeur Inge Willems
Inge Willems

Directeur & Dienstcoördinator Eventmanagment

Voorstel op maat? Of nog vragen over deze dienst?

Neem dan contact op met onze dienstcoördinator Inge Willems. Dit kan via email of de telefoon.

Recente publicaties

Insta-frame kiekje op het arbeidsmarktevenement
Blog
Het geheim achter het organiseren van een succesvol arbeidsmarktevenement

Met een doordachte planning, goed begrip van de behoeften van de deelnemers en effectieve communicatie kom je tot een succesvol evenement.

Blog_ChatGPT-845x321
Blog
ChatGPT: kans of bedreiging voor je werk?

De vraag die we in deze blog willen beantwoorden is, of het een kans of een bedreiging is voor ons werk? Het is de moeite waard om het ChatGPT zelf eerst maar eens te vragen. We hebben daarom ChatGPT gevraagd om voor ons de kansen en bedreigingen op te sommen.

Zet-je-organisatie-steviger-op-de-kaart-bij-medewerkers-en-collegas-3-concrete-adviezen-578x321
Blog
Zet je organisatie steviger op de kaart bij medewerkers en collega’s! 3 concrete adviezen

Wil je de organisatie beter op de kaart zetten bij medewerkers en collega’s? Zeker in tijden van grote arbeidskrapte en hoge werkdruk is dit erg belangrijk om te aandacht aan te besteden. Dit kan door de corporate communicatie van je organisatie te verbeteren.