Skip to content
Wat we bieden

Ons trainingsaanbod op een rij

Bij Wise up Consultancy hebben we door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd. Als expert op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en economie bieden wij je een divers trainingsaanbod aan, omdat wij het belangrijk vinden om onze kennis over te dragen. Benieuwd naar een specifiek onderdeel in ons aanbod? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Zoeken

Kies je training

ARBEIDSMARKT(REGIO) SPECIALIST

De arbeidsmarkt in Nederland is aardig complex. Daarbij wordt er in arbeidsmarktregio’s, Economic Boards, RES-en en provincies met veel diverse partijen samengewerkt. Als medewerker word je vaak geacht allerlei standpunten in te nemen en deel te nemen aan overleg. Maar belangrijk is dan wel dat je de inhoud, vaktaal en belangrijkste processen (her)kent. De soms ingewikkelde structuren kunnen belemmerend werken om snel ingewerkt te raken. In deze training gaan we de complexiteit eenvoudig maken, zodat jij het overzicht ontwikkelt en direct handvaten hebt om met arbeidsmarktbeleid en -projecten aan de slag te gaan.

DESIGN THINKING VOOR ARBEIDSMARKT EN ONDERWIJS

De omgeving om ons heen verandert snel. Dat vraagt wendbaarheid en innovatiekracht. Een manier van denken die hiermee uit de voeten kan is de methode van Design Thinking. In deze training gaan we in op de basisprincipes en bruikbare instrumenten om zelf met Design Thinking aan de slag te gaan. Het unieke van deze training t.o.v. andere, meer algemene trainingen is dat we Design Thinking specifiek gaan toepassen op het oplossen van knelpunten in de arbeidsmarkt, onderwijs en economie. Je leert samen met de andere deelnemers hoe je nieuwe concepten, producten en diensten ontwikkelt in dit vakgebied.
Vrouw en man voeren overleg op de bouw met bouwhelmen op

Expertsessie Extra talent voor de energietransitie

Ontdek met andere experts samen hoe je de complexe arbeidsmarkt, onderwijsstructuren en behoeften van de technische- en energiebedrijven samenbrengt voor extra talent in de energietransitie.

Leidinggeven aan een netwerksamenwerking

Veel onderwijs, arbeidsmarkt- en economieprojecten spelen zich af binnen netwerken. Vanuit bijvoorbeeld arbeidsmarktregio’s, Economic Boards, RES-regio’s worden veel samenwerkingen en netwerkorganisaties opgezet. In deze training gaan we de diepte in over hoe je succesvolle netwerksamenwerkingen opzet, hoe je netwerkorganisaties vormgeeft en welke rol je daarin speelt als netwerkmanager. Je gaat daarbij o.a. aan de slag met een Serious Game voor een optimale leerervaring. De training bestaat uit 3 modules: Inleiding netwerken en social capital, Netwerksamenwerking, Projectdesign en financial engineering.

Masterclass aanpak personeelskrapte

Zet de eerste stap om zelf aan de strategische knoppen te draaien en de krapte op de arbeidsmarkt in jouw organisatie of regio adequaat aan te pakken.

Masterclass aanpak uitdagingen sociaal domein

Ga aan de slag met de top 10 van grootste uitdagingen in het sociaal domein van dit moment. Een interactieve online sessie helpt je direct verder met je eigen opgaves. Doe mee en maak direct meer impact op de samenleving!

Masterclass Design Thinking en AI

Maak je organisatie toekomstbestendig en ga de uitdaging van de digitale transformatie aan met onze masterclass Design Thinking en AI!

Masterclass netwerksamenwerking

De masterclass geeft je concrete handvatten om in jouw netwerk aan de slag te gaan. Zo ben je in staat om complexe projecten nog beter uit te voeren, en netwerken te verbinden op een gedragen resultaat.

Projectmanagement specifiek voor arbeidsmarkt, onderwijs & economie

In het werkveld arbeidsmarkt, sociaal domein, onderwijs en economie zijn veel projectleiders actief. Vaak is de expertise van de projectleider doorslaggevend voor het succes van het project en het bereiken van de gewenste resultaten. Belangrijk om dus goed beslagen ten ijs te komen als projectleider!

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.