Skip to content
Bij ons aan de slag

Werken bij Wise up

We willen graag samen met jou aan duurzame vooruitgang werken. Op deze pagina vind je al onze vacatures, van consultancy vacatures tot traineeships en interne functies.

Onze consultants werken gemiddeld aan twee tot drie opdrachten tegelijk bij onze opdrachtgevers, ze hebben een scherp oog voor de vraagstukken waar de klant mee worstelt en hebben een groot inlevingsvermogen. Resultaatgerichtheid, analytisch, flexibel, creatief en communicatief sterk zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor een consultant bij Wise up. We leveren kwaliteit en weten onze opdrachtgevers te verrassen. Doordat onze consultants steeds op nieuwe opdrachten werken en continu worden uitgedaagd met nieuwe inhoud en opdrachten ontwikkelen ze zichzelf snel. Aan deze groei zit geen limiet, continu leren zit verankerd in onze organisatie.

Ontwikkelen doen onze medewerkers niet alleen. Ze zijn zeer tevreden en geven de werkgever, het werk en het eigen welzijn gemiddeld het rapportcijfer 8. De medewerkers zijn zeer te spreken over de continue aandacht en zorg voor hun ontwikkeling. Ze kunnen altijd bij hun manager en collega’s terecht voor vragen over hun opdracht maar ook met persoonlijke vragen. De managers hebben een coachende manier van leidinggeven, waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Wise up heeft een informele bedrijfscultuur, met aandacht voor onderlinge relaties. Om deze relaties nog sterker te maken hebben we maandelijks een teammiddag met een inhoudelijk gedeelte en een borrel.

Naast de onderlinge relaties vinden we het bij Wise up belangrijk om kennis met elkaar uit te wisselen. Onze consultants zijn bevlogen en willen de wereld een stukje mooier maken door op een inhoudelijke manier bij te dragen aan de maatschappelijke opgaven waar onze opdrachtgevers ondersteuning op vragen. Het verbeteren van het onderwijs, ervoor zorgdragen dat meer mensen mee kunnen doen in de maatschappij, het versterken van de regionale economie of de energietransitie mogelijk maken. Allemaal voorbeelden van maatschappelijke vraagstukken waar wij aan werken. Vraagstukken met een hoge complexiteit. Van elkaar leren is van groot belang om deze vraagstukken op te lossen. Daarom faciliteren we actief kennisontwikkeling en kennisuitwisseling binnen Wise up.

Vacatures

Bevlogen Consultant

Wil jij impact maken? Dat kan bij Wise up! We helpen onze opdrachtgevers (met name onderwijsinstellingen, samenwerkingsverbanden en overheden) door inhoudelijke adviezen te leveren en succesvolle projecten met impact op de samenleving te realiseren.

Vacatures

Nu geen open vacatures

Laat je gegevens achter!

Hebben wij jouw interesse wel gewekt en wil jij graag impact maken? Stuur dan een open sollicitatiebrief en laat hieronder je gegevens achter voor een kennismaking!

Ik heb eerst nog een vraag

Toch eerst nog wat vragen? neem dan contact met ons op of stel een vraag

Margot Vaarmeijer

Office manager

Waar wij goed in zijn

WIJ WERKEN AAN VERNIEUWING EN VERBETERING

Onze focus ligt altijd op duurzaam resultaat, waar organisaties nog jarenlang op kunnen voortbouwen.

We creëeren draagvlak en verbinden

We hanteren een bottom-up approach, waarbij iedere stakeholder onderdeel is van de oplossing. We concretiseren complexe materie door het verbinden van de juiste mensen en kennis

WE HANTEREN EEN PERSOONLIJKE BENADERING

Wij hechten veel waarde aan korte communicatielijnen en persoonlijk contact. Wij geloven dat een hechte samenwerking de beste resultaten garandeert.

DOOR DE WOL GEVERFD IN EEN BREED SCALA THEMA'S

Onze klanten profiteren van meer dan 20 jaar aan ervaring binnen de sectoren onderwijs, arbeidsmarkt en economie. Vooral bij complexe vraagstukken maken we het verschil.