Skip to content
Hoe kunnen wij je helpen

Direct aan de slag met Wise up

Wil je een snelle oplossing waar je direct mee uit de voeten kan? Daarvoor hebben we speciaal een aantal tools ontwikkeld die meteen een oplossing kunnen bieden voor een organisatievraagstuk. Voor vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, economie en onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvend kennismaken?

Heb je een vraag of wil je kennismaken met Wise up? Of ben je zo enthousiast dat je meteen met ons aan de slag wilt? Vul dan even ons kennismaak formulier in. Dan weten wij gelijk wat je van ons nodig hebt en met wie wij jou ik contact kunnen brengen.

Wise up Consultancy

Gildekamp 12a, 5431 SP Cuijk (hoofdvestiging)

Newtonlaan 115, 3584 BH Utrecht (vestiging)

Onze populairste oplossingen

Masterclass

AANPAK PERSONEELSKRAPTE

Zet de eerste stap om zelf aan de strategische knoppen te draaien en de krapte op de arbeidsmarkt in jouw organisatie of regio adequaat aan te pakken.

Dienst

PROJECT- EN PROGRAMMAMANAGEMENT

Een goede manager is onontbeerlijk voor het welslagen van projecten en programma’s. Onze project- en programmamanagers zijn daadkrachtig en mensgericht. Ze zijn direct inzetbaar in uw organisatie of netwerksamenwerking.

Thema

Sociaal Domein

Het grootste vraagstuk van de arbeidsmarkt is hoe te zorgen dat de vraag van werkgevers en het beschikbare arbeidspotentieel op de arbeidsmarkt snel en goed bij elkaar blijven komen. Daarbij zijn verschillende strategische draaiknoppen in te zetten. De arbeidsmarktregio’s en daarbinnen de partners vervullen daarbij een sleutelpositie. 

Benchmark

Benchmark onderwijs

Op basis van onze best practices op het gebied van onderwijs en onze jarenlange ervaring met onderwijsvraagstukken identificeren we vijf trends waarin innovatieve onderwijsinstellingen uitblinken met elk drie strategieën om betere prestaties te leveren die inspelen op de trends.

Publicatie

8 SLEUTELPRINCIPES VAN COMMUNICATIEF LEIDERSCHAP

Als leidinggevende binnen een organisatie hebben de woorden die je gebruikt effect, evenals je gedragingen. Communiceren doen we immers de hele dag. Juist in onderwijs- en (semi-) overheidsinstellingen, waar veel (eigenwijze) professionals werkzaam zijn, werkt het onvoldoende als je alleen maar top-down communiceert.

Training

DESIGN THINKING VOOR ARBEIDSMARKT EN ONDERWIJS

De omgeving om ons heen verandert snel. Dat vraagt wendbaarheid en innovatiekracht. Een manier van denken die hiermee uit de voeten kan is de methode van Design Thinking. In deze training gaan we in op de basisprincipes en bruikbare instrumenten om zelf met Design Thinking aan de slag te gaan.