Skip to content
Masterclass

Masterclass netwerksamenwerking

De masterclass geeft je concrete handvatten om in jouw netwerk aan de slag te gaan. Zo ben je in staat om complexe projecten nog beter uit te voeren, en netwerken te verbinden op een gedragen resultaat.

Download de brochure

De doelen die op het terrein van arbeidsmarkt, onderwijs en economie worden bereikt, worden in de meeste gevallen bereikt in netwerken (bijvoorbeeld in Triple Helix netwerken). Het gaat meestal om vraagstukken die één organisatie zelf niet kan oplossen. Complexe vraagstukken die flexibiliteit vragen. Het opzetten van een samenwerking tussen verschillende organisaties is uitdagend, laat staan samenwerkingen tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheden (triple helix). In een netwerksamenwerking of netwerkorganisatie verlopen de processen vaak net even anders. Wil je een succesvolle netwerkmanager worden dan vraagt dit ook hele andere competenties.

Specifiek voor het samenwerken in Triple Helix organisaties hebben wij een gratis masterclass ontwikkeld. In de masterclass netwerksamenwerking gaan we in op:

Wat een netwerk is en welke verschillende soorten er allemaal zijn;
Hoe je het beste een persoonlijk netwerk kan opbouwen;
De positionering van je eigen organisatie in een netwerk;
Hoe je het beste samenwerking in een netwerk tot stand kan brengen.
De masterclass geeft je concrete handvatten om in jouw netwerk aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent complexe projecten nog beter uit te voeren, en netwerken te verbinden op een gedragen resultaat.

De masterclass is vooral bedoeld voor beleidsmakers, managers en uitvoerders binnen sociaal-, economisch- en onderwijsdomein. Versterk je netwerkmanagement-skills met deze gratis masterclass!

Programma

In de masterclass gaan we in op de volgende onderwerpen:

🧬 sign-in - Light
1. AANMELDEN VOOR DE EERSTVOLGENDE EDITIE
Kies een geschikte datum in het registratieformulier onderaan deze pagina. Na inschrijving ontvang je van ons een mail met meer informatie over je deelname.
Capa_1
2. DIGITALE MASTERCLASS
De masterclass vindt plaats op onze locatie in Cuijk. We werken met kleinschalige groepen zodat er veel persoonlijke aandacht kan worden geboden. Je gaat met een concreet plan van aanpak naar huis.
Capa_1-1
3. NASTUREN MATERIAAL
Je gaat in een 1:1 online meeting samen met onze innovatiespecialist het plan van aanpak met behulp van Design Thinking uitwerken tot verdere concrete acties (niet verplicht).

Jouw trainer

Brigitte Jansen

Trainer & senior consultant

Je host voor de masterclass is Brigitte Jansen. Zij heeft veel ervaring met het werken in en aan netwerken. Zij hecht veel waarde aan de relationele component in trajecten. Belangen bij elkaar brengen, zowel vanuit bestuurlijk als uitvoerend perspectief is hierbij key.

Zo gaan we te werk

Geef je op voor de gratis masterclass netwerksamenwerking en verbreed je kennis in anderhalf uur. Zo pak je complexe vraagstukken gezamenlijk op.

JE INVESTERING

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze masterclass evenals de gratis 1:1 meeting achteraf. Er is altijd veel interesse voor onze gratis masterclasses en er is een beperkt aantal plaatsen (maximaal 12 per sessie). Dus meld je meteen aan!

Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren bij ons af. Dan kunnen we nog iemand anders blij maken met jouw plekje.

Beleid no-shows

Hoewel aanmelden voor jou gratis is, is het niet helemaal vrijblijvend. Wij houden rekening met je komst: de docent is voor je geregeld en we houden een plaatsje voor je vrij. Dus wanneer we geen afmelding van je ontvangen en je komt niet naar de masterclass, dan houden we het recht voor om je te vragen een reserveringswaarde van € 25 ex btw naar ons over te maken om de kosten te dekken en no-shows te voorkomen. Alvast bedankt voor je begrip.

Gratis online masterclass van 1,5 uur
Inzicht in hoe netwerken tot stand komen en functioneren
Inzicht in verschillende vormen van economisch verkeer
Gegeven door een expert op het gebied van netwerksamenwerking
Leer verschillende soorten netwerken herkennen
Het creëren van een win-win situatie voor het netwerk
Inzicht in waarom organisaties samenwerken
Leer verbinden op een gezamenlijk gedragen resultaat
Mogelijkheid tot stellen vragen

Testimonials

Senzer
SenzerMarion van Limpt
Lees verder
"Wise up staat met twee benen aan de grond, de adviseurs zijn praktisch, realistisch en snel"
Previous
Next
“Wise up staat met twee benen aan de grond, de adviseurs zijn praktisch, realistisch en snel”

Senzer

Marion van Limpt

Schrijf je in voor de training

Ik heb eerst nog een vraag

Toch eerst nog wat vragen? neem dan contact met ons op of stel een vraag

Margot Vaarmeijer

Trainingscoördinator

Recente publicaties

Foto Techniekpact
Nieuws
10 jaar Techniekpact en Actieplan Groene en Digitale Banen

Op 20 november vond in Assen de jaarconferentie Techniekpact plaats. Het tienjarig bestaan van de dit samenwerkingsverband tussen de regio’s, de techniekbranches, onderwijs en de ministeries van EZK, SZW en OCW om de arbeidsmarkttekorten in de techniek werd hier gevierd.

studies_banen_van_toekomst-1030x687
Blog
Opkomende carrières in de arbeidsmarkt: Welke studies leiden naar de banen van de toekomst?

De huidige ontwikkelingen op technologisch, economisch en maatschappelijk vlak zullen de komende jaren sterke invloed hebben op de vraag naar personeel. Het is lastig om precies te voorspellen welke banen in de toekomst zullen domineren. Welke studies leiden naar banen van de toekomst?

Onderwijs-innoveren-met-Design-Thinking-845x321
Blog
Onderwijs innoveren met Design Thinking

Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. De afgelopen jaren hebben we verschillende onderwijsinnovaties gezien die nu op grote schaal worden toegepast in diverse onderwijsinstellingen.