Skip to content
Masterclass

Masterclass netwerksamenwerking

De masterclass geeft je concrete handvatten om in jouw netwerk aan de slag te gaan. Zo ben je in staat om complexe projecten nog beter uit te voeren, en netwerken te verbinden op een gedragen resultaat.

De doelen die op het terrein van arbeidsmarkt, onderwijs en economie worden bereikt, worden in de meeste gevallen bereikt in netwerken (bijvoorbeeld in Triple Helix netwerken). Het gaat meestal om vraagstukken die één organisatie zelf niet kan oplossen. Complexe vraagstukken die flexibiliteit vragen. Het opzetten van een samenwerking tussen verschillende organisaties is uitdagend, laat staan samenwerkingen tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheden (triple helix). In een netwerksamenwerking of netwerkorganisatie verlopen de processen vaak net even anders. Wil je een succesvolle netwerkmanager worden dan vraagt dit ook hele andere competenties.

Specifiek voor het samenwerken in Triple Helix organisaties hebben wij een gratis masterclass ontwikkeld.

De masterclass is vooral bedoeld voor beleidsmakers, managers en uitvoerders binnen sociaal-, economisch- en onderwijsdomein. Versterk je netwerkmanagement-skills met deze gratis masterclass!

mensen lopend op een zebrapad

Programma

In de masterclass gaan we in op de volgende onderwerpen:

check
Wat een netwerk is en welke verschillende soorten er allemaal zijn
check
Hoe je het beste een persoonlijk netwerk kan opbouwen
check
De positionering van je eigen organisatie in een netwerk
check
Hoe je het beste samenwerking in een netwerk tot stand kan brengen

Zo ziet het proces van aanmelding tot afronding van de masterclass eruit:

🧬 sign-in - Light
1. AANMELDEN VOOR DE EERSTVOLGENDE EDITIE
Kies een geschikte datum in het registratieformulier onderaan deze pagina. Na inschrijving ontvang je van ons een mail met meer informatie over je deelname.
Capa_1
2. DIGITALE MASTERCLASS
Een week vooraf vragen wij je om je leervragen in te vullen, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. De digitale masterclass vindt plaats via MS Teams. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen.
Capa_1-1
3. 1:1 ONLINE MEETING NETWERKSAMENWERKING
Je krijgt een 1:1 online meeting met een consultant waarin jouw netwerksamenwerking centraal staat. Zo kun je de stof uit de masterclass direct toepassen in jouw beroepspraktijk (niet verplicht).

Jouw trainer

Brigitte Jansen

Trainer & senior consultant

Je host voor de masterclass is Brigitte Jansen. Zij heeft veel ervaring met het werken in en aan netwerken. Zij hecht veel waarde aan de relationele component in trajecten. Belangen bij elkaar brengen, zowel vanuit bestuurlijk als uitvoerend perspectief is hierbij key.

Zo gaan we te werk

Geef je op voor de gratis masterclass netwerksamenwerking en verbreed je kennis in anderhalf uur. Zo pak je complexe vraagstukken gezamenlijk op.

JE INVESTERING

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze masterclass evenals de gratis 1:1 meeting achteraf. Er is altijd veel interesse voor onze gratis masterclasses en er is een beperkt aantal plaatsen (maximaal 12 per sessie). Dus meld je meteen aan!

Deze masterclass heeft een waarde van € 245,- maar is voor jou helemaal gratis! Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren bij ons af. Zo niet dan behouden wij ons het recht voor om deze kosten alsnog bij je in rekening te brengen.

WAT LEVERT HET JOU OP?

Gratis online masterclass van 1,5 uur
Inzicht in hoe netwerken tot stand komen en functioneren
Inzicht in verschillende vormen van economisch verkeer
Gegeven door een expert op het gebied van netwerksamenwerking
Leer verschillende soorten netwerken herkennen
Het creëren van een win-win situatie voor het netwerk
Inzicht in waarom organisaties samenwerken
Leer verbinden op een gezamenlijk gedragen resultaat
Mogelijkheid tot stellen vragen

Testimonials

Senzer
SenzerMarion van Limpt
Lees verder
"Wise up staat met twee benen aan de grond, de adviseurs zijn praktisch, realistisch en snel"
Vorige
Volgende
“Wise up staat met twee benen aan de grond, de adviseurs zijn praktisch, realistisch en snel”

Senzer

Marion van Limpt

Logo van Senzer

Schrijf je in voor de Masterclass

Ik heb eerst nog een vraag

Toch eerst nog wat vragen? neem dan contact met ons op of stel een vraag

Margot Vaarmeijer

Trainingscoördinator

Recente publicaties

Afbeelding bij expertsessie 'betekenisvol werk' werknemer en oudere man.
Blog
Betekenisvol werk: 5 redenen om er aandacht aan te geven

Betekenisvol werk is binnen werk en organisaties een term die continu in de aandacht staat, vaak om verschillende redenen. Laten we eens kijken waarom managers, leidinggevenden en werknemers juist nú  zo veel over betekenisvol werk praten.

Een foto van consultant Harmen-Thijs
Blog
Interview met Wise up collega: Harmen Thijs de Vries

In de reeks interviews met Wise up collega’s, horen we dit keer graag van Harmen Thijs de Vries. In april 2023 is hij begonnen als consultant bij Wise up. Hoe is het ondertussen met Harmen Thijs? Tijd om hem wat beter te leren kennen.

Een foto van de vlag van Frankrijk
Blog
Arbeidsmarkt en sociale zekerheid in Frankrijk: wat leren we ervan?

In heel Frankrijk waren er naar schatting zeker 121.000 demonstranten op 1 mei: de dag van de arbeid. Maar waarom? En wat doet de overheid aan de krapte op de arbeidsmarkt? Wat voor invloed heeft dit op bedrijven? We hebben een analyse gedaan van de Franse arbeidsmarkt.

Plant growing in Coins glass jar for money on green grass
Blog
Financiële randvoorwaarden om de grote transities te laten slagen: een praktijkvoorbeeld

We zijn wereldwijd hard op weg naar een nieuwe economie waarin we afscheid nemen van olie en gas. Om dit voor elkaar te krijgen, moet wel aan een aantal financiële randvoorwaarden worden voldaan. We leggen dit uit aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Fictieve afbeelding van een balie in het Regionaal Werkcentrum
Blog
Hervorming van de arbeidsmarktinfrastructuur: een verplichting of verademing?

Op 29 april 2024 is er een kamerbrief gepubliceerd die zich richt op de hervorming van de arbeidsmarktinfrastructuur.  Maar wat betekent dit nou precies? En is deze hervorming een verplichting of een verademing? Daar kom je achter in deze blog!

Post-it sessie met collega's in een vergaderruimte
Blog
Marketing: De toekomst voor gemeenten?

Vaak zien we dat publieke organisaties terughoudend zijn als het gaat om marketing. Maar wat als ik je vertel dat de principes van marketing niet alleen waardevol kunnen zijn voor commerciële instellingen, maar ook voor gemeenten? Ontdek drie concrete adviezen die elke gemeente kan implementeren om meer waarde te creëren voor haar inwoners.