Skip to content
Nieuws

De Wise up Summer Academy gaat bijna van start!

Datum
15 juni 2022
Leestijd
2 minuten
Deel

Alle trainingen die in deze zomereditie van onze Academy aangeboden worden zijn erop gericht om jou als professional op te leiden op relevante thema’s in het werkveld van arbeidsmarkt, onderwijs en economie. Kunnen je huidige kennis en competenties wel een boost gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Maak kennis met ons veelzijdige aanbod én onze ervaren trainers. Inge / Lars / Elwin

  • Training Design Thinking, donderdag 23 juni | Pak met de methode van Design Thinking knelpunten aan die zich voordoen binnen de arbeidsmarkt, het onderwijs of de economie en bedenk oplossingen in wisselwerking met andere deelnemers uit het vakgebied.
  • Training Projectmanagement, donderdag 21 juli | Een projectmatige aanpak zal je helpen om tot actie over te gaan. Een project heeft een duidelijke kop en een staart en onderscheidt zich van alle andere dagelijkse activiteiten. Wij leren je hoe een project op te zetten vanaf het projectdoel tot en met een succesvolle afronding.
  • Masterclass Netwerksamenwerking, donderdag 28 juli | Het oplossen van arbeidsmarkt, economie en onderwijsknelpunten gebeurt steeds vaker vanuit netwerkorganisaties. In onze online masterclass Netwerksamenwerking reikt Lars Damen je hier concrete handvaten voor aan.

*onze trainingen zijn meerdaags, de hiergenoemde datum is de datum van de eerste trainingsdag Geef jíj deze zomer een extra impuls aan jouw ontwikkeling als professional, klik op onze trainingen en schrijf je snel in! Heb je nog vragen, neem dan contact op met Margot via margot.vaarmeijer@wiseup.nl of via 06-82091425. [/av_textblock]

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.