Skip to content
Publicaties

Al onze inzichten op een rij

Geregeld plaatst Wise up interessante content over de thema’s waar we ons bij Wise up mee bezighouden. We delen graag onze kennis via blogs, whitepapers en nieuwsartikelen. Benieuwd naar onze publicaties? Klik dan hieronder op het desbetreffende onderwerp.

Zoeken

Filter op

Voorkant van het whitepaper over energietransitie
Whitepaper
Zij-instroom: dé oplossing voor extra talent in de energietransitie

Verken onze vijf concrete oplossingsrichtingen voor het werven van personeel voor de energietransitie. Leer met ons whitepaper de complexiteit van de arbeidsmarkt, onderwijsstructuren en behoeften van de technische- en energiebedrijven begrijpen.

vZguIiXssQZ (1)
Whitepaper
Top 5 uitdagingen in het sociaal domein

Voor jou als professional die werkt voor- of geïnteresseerd is in het sociaal domein, komen er elke dag weer nieuwe uitdagingen voorbij. Dat maakt het zo’n interessant werkveld, waarbij je echt het verschil voor (kwetsbare) burgers en de samenleving kunt maken.

zzzz
Whitepaper
Artificial Intelligence en de Toekomst van Werk

Als je nieuwsgierig bent naar Artificial intelligence (AI), is deze whitepaper geschreven voor jou. Of je nu meer wilt weten over de geschiedenis van AI of over hoe je het direct praktisch kan toepassen, alles komt aan bod.

gd1CUwFtX 1
Whitepaper
8 cruciale facetten van succesvol projectmanagement

Een succesvol project staat en valt met de kwaliteit van de projectleider. In deze whitepaper zetten we de do’s en dont’s uiteen van projectmanagement.

xxx
Whitepaper
De impact van de energietransitie op de arbeidsmarkt en het onderwijs

Krijg inzicht in de impact van de energietransitie op de arbeidsmarkt en het onderwijs. We geven antwoord op centrale vragen als “wat houdt de energietransitie precies in?”, “welke invloed gaat de energietransitie hebben?”, maar vooral “hoe komen we aan genoeg personeel om de energietransitie het hoofd te bieden?”

whtiepapers
Whitepaper
De 5 nieuwste trends in het onderwijs

Stel je eens voor dat je een gratis whitepaper in handen krijgt waarmee je in een keer op de hoogte bent van de laatste trends…
Dat is precies wat dit whitepaper je biedt!

Qw0txoDOnwP (1)
Whitepaper
Vijf strategische draaiknoppen om de krapte op de arbeidsmarkt aan te pakken

Stel je voor dat je een formule in handen zou krijgen waarmee je de huidige personeelskrapte effectief te lijf kunt gaan. Welnu: dat is precies wat deze whitepaper je biedt!

gd1CUwFtX 1
Whitepaper
De belangrijkste trends tot 2030

In dit whitepaper hebben we een aantal belangrijke trends tot 2030 inzichtelijk gemaakt en vertaald naar impact op de arbeidsmarkt, het onderwijs en de economie.

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.