Skip to content
Whitepaper

Vijf strategische draaiknoppen om de krapte op de arbeidsmarkt aan te pakken

We hebben 5 strategische knoppen bepaald waaraan gedraaid kan worden.
Voor beleidsmakers, (regio-)managers en bestuurders

Stel je voor dat je een formule in handen zou krijgen waarmee je de huidige personeelskrapte effectief te lijf kunt gaan. Welnu: dat is precies wat deze whitepaper je biedt! De formule die je gaat ontdekken, vertelt je precies hoe we door aan 5 strategische draaiknoppen tegelijk te draaien, een kanteling kunnen bewerkstelligen op de arbeidsmarkt. Door vervolgens zelf een keuze te maken uit maar liefst 30 maatregelen die het meeste impact gaan hebben op jouw organisatie of regio, ontstaat een maximaal effect over meerdere jaren.

Download het whitepaper

Door het whitepaper te downloaden ga je akkoord met ons Privacy Statement.

We hebben 5 strategische knoppen bepaald waaraan gedraaid kan worden

Dit zijn oplossingen waarmee beleidsmakers, beslissers en organisaties de komende jaren hun beleid en activiteiten kunnen afstemmen. We verkennen de strategieën die Wise up heeft ontwikkeld die bijdragen aan mogelijke oplossingen. Door de strategieën gedurende (middel)lange termijn op een slimme manier met elkaar te combineren kan er veel impact gecreëerd worden met een aantal gerichte inspanningen.

Ontdek wat de draaiknoppen voor jouw organisatie kunnen betekenen. Vul het formulier in en ontvang het whitepaper vandaag nog per e-mail.

Inge Willems

Directeur & Senior consultant