Skip to content
Whitepaper

Top 5 uitdagingen in het sociaal domein

Snel inzicht in de 5 grootste uitdagingen in het sociaal domein. Boordevol met de laatste trends, cijfers en praktische beleidsadviezen
Voor consulenten, (beleids)adviseurs, managers en politici actief in het sociaal domein

Voor jou als professional die werkt voor- of geïnteresseerd is in het sociaal domein, komen er elke dag weer nieuwe uitdagingen voorbij. Dat maakt het zo’n interessant werkveld, waarbij je echt het verschil voor (kwetsbare) burgers en de samenleving kunt maken.

In dit whitepaper hebben wij gekozen voor het beschrijven van de top 5 grootste uitdagingen van dit moment in het sociaal domein. We doen dit om jou als professional, leidinggevende of politiek-verantwoordelijke snel op weg te helpen in vaak ingewikkelde materie. We bieden je per uitdaging een beschrijving van de laatste inzichten, cijfers en een aantal concrete beleidstips hoe op de uitdaging in te spelen. Nieuwsgierig welke 5 uitdagingen het betreft? Dat lees je nu in dit gratis whitepaper.

Download het whitepaper

Door het whitepaper te downloaden ga je akkoord met ons Privacy Statement.

We hebben de top 5 uitdagingen zorgvuldig geselecteerd op basis van criteria als urgentie, impact op de samenleving en omvangrijkheid. Het betreft uitdagingen die in heel Nederland spelen rondom de behoeften en rechten van kwetsbare doelgroepen die momenteel nog overblijven op de arbeidsmarkt en een extra steuntje heel goed kunnen gebruiken. Je kunt dit whitepaper gebruiken als belangrijke basis om mee te nemen in strategie, beleid en uitvoering. Ontdek wat deze uitdagingen voor jouw werk, jouw organisatie of jouw beleidsterrein kan betekenen. Zorg dat je erover mee kan praten. Vul het formulier in en ontvang het gratis whitepaper vandaag nog per e-mail. Of neem contact op met Ruben voor meer informatie.

Portretfoto directeur Inge Willems

Inge Willems

Directeur & Senior consultant