Skip to content
Afbeelding bij masterclass betekenisvol werk.
Expertsessie

Expertsessie betekenisvol werk

Wil jij jouw expertise vergroten en inspiratie opdoen over betekenisvol werk? Neem dan gratis deel aan onze expertsessie ‘Betekenisvol werk’. Krijg inzicht in de achtergronden van betekenisvol werk inclusief de impact van betekenisvol werk op jezelf en/of jouw organisatie.

Waarom deze Expertsessie?

Betekenisvol werk is een buzzword. Veel organisaties willen ermee aan de slag. Dat is terecht, want wetenschappelijk onderzoek wijst steeds weer uit dat betekenisvol werk positieve impact heeft op mens en organisatie. Toch vinden veel organisaties het moeilijk om zelf de eerste stappen te zetten. Dat komt doordat betekenisvol werk een lastig begrip is, waar iedereen zo zijn eigen ideeën bij heeft.
In deze sessie krijg je grip op betekenisvol werk. Dit stelt je in staat om beelden en ideeën over betekenisvol werk voor jouw organisatie te ontwikkelen en tot de eerste stappen te komen.

Is deze Expertsessie geschikt voor mij?

Deze expertsessie is geschikt voor iedereen die meer inzicht wenst te krijgen over betekenisvol werk en/of die opzoek is naar manieren om met betekenisvol werk aan de slag te gaan.

Wat kan deze Expertsessie mij brengen?

Er zijn tal van redenen aan te dragen om met betekenisvol werk aan de slag te gaan. Betekenisvol werk draagt onder andere bij aan een goed werkgeversimago, leidt tot slimmere processen, meer arbeidsproductiviteit, tevredenheid bij medewerkers, minder verzuim et cetera. Deze en andere inzichten behandelen we tijdens de expertsessie en liggen binnen handbereik na het volgen van deze sessie. Daarnaast is het verfrissend om met betekenisvol werk bezig te zijn: het inspireert tot nieuwe ideeën en geeft energie.

Voor welke doelgroep is deze Expertsessie?

De Expertsessie is bedoeld voor managers, projectleiders, programmamanagers, beleidsmakers, adviseurs en HR-professionals bij wie betekenisvol werk resoneert. Op voorhand doen we een inventarisatie bij de deelnemers en zorgen we ervoor dat de expertsessie bij de vakgebieden van de deelnemers aansluit.

Programma

In de expertsessie gaan we in op de volgende onderwerpen:

check
EEN INLEIDING IN BETEKENISVOL WERK
check
WAAROM EEN INZET OP BETEKENISVOL WERK IS VOOR ORGANISATIES EN HUN MEDEWERKERS
check
DE DYNAMIEK VAN ‘HET KEUKENTAFEL GESPREK’
check
FOCUS OP EEN AANPAK VOOR JOUW ORGANISATIE
check
WELKE OPLOSSINGEN ANDEREN AL HEBBEN GEVONDEN (VEEL INTERACTIE MOGELIJK)
check
TOOLKIT DIE JE NODIG HEBT OM BETEKENISVOL WERK OP DE KAART TE ZETTEN

Zo ziet het proces van aanmelding tot afronding van de expertsessie eruit:

🧬 sign-in - Light
1. AANMELDEN VOOR DE EERSTVOLGENDE EDITIE
Vul het registratieformulier in, onderaan deze pagina. Na inschrijving ontvang je van ons een mail met meer informatie over je deelname.
Capa_1
2. BIJWONEN GRATIS EXPERTSESSIE
De expertsessie vindt plaats op onze vestiging Cuijk. We verzoeken je tijdig aanwezig te zijn.
Capa_1-1
3. 1:1 ONLINE MEETING: HOE VERDER?
Je gaat na afloop in een 1:1 online meeting samen met een van de trainers kijken hoe je verdere stappen kan gaan zetten (vrije keuze).

Jouw trainer

Foto van senior consultant Jorcho

Dr. Jorcho van Vlijmen

Trainer & consultant

Jorcho is expert op het gebied van zingeving en betekenisgeving. Daarbij focust hij zich op betekenisgeving aan werk. Hij promoveerde op respect en betekenisgeving in schoonmaakwerk en deed daarna jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar en binnen de wereld van werk en organisatie. Als theoloog heeft hij een eigen, waardevol perspectief op werk en organisaties ontwikkeld, dat organisaties en mensen helpt om op nieuwe ideeen te komen en nieuwe stappen te zetten. Hij is hierin een ervaren trainer en docent die in staat is om te inspireren en een groep mee te nemen naar nieuwe inzichten met nieuwe concrete handelingsperspectieven. Jorcho adviseerde diverse organisaties op het gebied van betekenisvol werk en begeleidde als life counselor mensen met (werkgerelateerde) levensvragen.

Zo gaan we te werk

Geef je op voor de gratis Expertsessie en verbreed je kennis in slechts 2 uur. In deze Expertsessie begeleiden wij jou en de andere deelnemers om betekenisvol werk vorm te geven. Dit stelt je in staat om inspiratie op te doen over betekenisvol werk, en wij bieden je handvatten om met betekenisvol werk aan de slag te gaan binnen jouw organisatie en concrete stappen te zetten. Schrijf je snel in!

JE INVESTERING

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van deze Expertsessie. Er is altijd veel interesse voor onze gratis sessies en er is een beperkt aantal plaatsen (maximaal 10 per sessie). Dus meld je meteen aan!

Deze Expertsessie heeft een waarde van € 245,- maar is voor jou helemaal gratis! Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren bij ons af. Zo niet dan behouden wij ons het recht voor om deze kosten alsnog bij je in rekening te brengen.

afbeelding bij tekst 'zo gaan we te werk'

WAT LEVERT HET JOU OP?

Een hogere werknemerstevredenheid
Werken aan een aantrekkelijke positie als werkgever
Het slimmer inrichten van processen
Meer arbeidsproductiviteit
Minder verzuim en verloop
Het aantrekken van generatie Z, die zingeving heel belangrijk vindt.

Testimonials

Vorige
Volgende

Schrijf je in voor de expertsessie

Ik heb eerst nog een vraag

Toch eerst nog wat vragen? neem dan contact met ons op of stel een vraag

Margot Vaarmeijer

Trainingscoördinator

Recente publicaties

Afbeelding bij expertsessie 'betekenisvol werk' werknemer en oudere man.
Blog
Betekenisvol werk: 5 redenen om er aandacht aan te geven

Betekenisvol werk is binnen werk en organisaties een term die continu in de aandacht staat, vaak om verschillende redenen. Laten we eens kijken waarom managers, leidinggevenden en werknemers juist nú  zo veel over betekenisvol werk praten.

Een foto van consultant Harmen-Thijs
Blog
Interview met Wise up collega: Harmen Thijs de Vries

In de reeks interviews met Wise up collega’s, horen we dit keer graag van Harmen Thijs de Vries. In april 2023 is hij begonnen als consultant bij Wise up. Hoe is het ondertussen met Harmen Thijs? Tijd om hem wat beter te leren kennen.

Een foto van de vlag van Frankrijk
Blog
Arbeidsmarkt en sociale zekerheid in Frankrijk: wat leren we ervan?

In heel Frankrijk waren er naar schatting zeker 121.000 demonstranten op 1 mei: de dag van de arbeid. Maar waarom? En wat doet de overheid aan de krapte op de arbeidsmarkt? Wat voor invloed heeft dit op bedrijven? We hebben een analyse gedaan van de Franse arbeidsmarkt.

Plant growing in Coins glass jar for money on green grass
Blog
Financiële randvoorwaarden om de grote transities te laten slagen: een praktijkvoorbeeld

We zijn wereldwijd hard op weg naar een nieuwe economie waarin we afscheid nemen van olie en gas. Om dit voor elkaar te krijgen, moet wel aan een aantal financiële randvoorwaarden worden voldaan. We leggen dit uit aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Fictieve afbeelding van een balie in het Regionaal Werkcentrum
Blog
Hervorming van de arbeidsmarktinfrastructuur: een verplichting of verademing?

Op 29 april 2024 is er een kamerbrief gepubliceerd die zich richt op de hervorming van de arbeidsmarktinfrastructuur.  Maar wat betekent dit nou precies? En is deze hervorming een verplichting of een verademing? Daar kom je achter in deze blog!

Post-it sessie met collega's in een vergaderruimte
Blog
Marketing: De toekomst voor gemeenten?

Vaak zien we dat publieke organisaties terughoudend zijn als het gaat om marketing. Maar wat als ik je vertel dat de principes van marketing niet alleen waardevol kunnen zijn voor commerciële instellingen, maar ook voor gemeenten? Ontdek drie concrete adviezen die elke gemeente kan implementeren om meer waarde te creëren voor haar inwoners.