Skip to content
Associate Consultant

Marc Jacobs

Marc is een ervaren consultant. Hij is creatief, doortastend en ondernemend.

Beschrijving

Ik ben ondernemend, resultaatgericht en creatief en maak complexe details snel eigen. In projecten weet ik goed het overzicht te bewaren en vlot in oplossingsrichting te denken. Hierbij heb ik een oog voor kansen en mogelijkheden en weet ik hiervoor de juiste mensen op een natuurlijke wijze te mobiliseren, verbinden, enthousiasmeren en in de actiemodus te zetten om het gewenste resultaat te kunnen boeken. Ik heb ervaring met arbeidsmarkt onderzoek, het ontwikkelen van concepten, het leiden van bijeenkomsten en het schrijven van adviesrapporten. Daarnaast heb ik internationale ervaring op het gebied van (online) marketing, regional and employer branding & recruitment in de Brainport regio. Ook heb ik een netwerk in netwerk in de provincie Gelderland doordat ik gedurende een periode van drie jaar diverse projecten en programma’s heb uitgevoerd voor het team Onderwijs & Arbeidsmarkt van de provincie Gelderland.

Kernkwaliteiten

Recente opdrachten

Enkele recente opdrachten namens Wise up:

  • Subsidieadviseur voor CURIO en Samen in de regio. Zij werkten samen aan het gesubsidieerde project “Our Workflow” in West-Brabant. Het doel was een praktijkcentrum in te richten. Werkzaamheden waren het opstellen van de subsidieaanvraag, aanleveren tussenrapportages en opstellen van de eindrapportage.
  • Implementatiemanager voor Midpoint bij het opstellen van een actieprogramma als uitvloeisel van de Human Capital Agenda Klimaatadaptatie, Energietransitie en Circulaire economie.
  • Senior-adviseur voor provincie Gelderland bij het opzetten van een aantal samenwerkende consortia vanuit het VMBO-onderwijs voor uitvoering van de regeling Sterk Techniek Onderwijs.

Een greep uit de organisaties die Marc Jacobs eerder inhuurden:

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS​

Nog geen meningen. Voor aanbevelingen over Marc Jacobs zie LinkedIn.

Contact opnemen met Marc

Marc is een ervaren consultant. Hij is creatief, doortastend en ondernemend.
Marc Jacobs
Associate Consultant
Wise up Consultancy