Skip to content
Consultant & Marketeer

Bart Rikken

Bart is een consultant met oog voor detail! Hij beschikt over de juiste netwerk- en organisatievaardigheden.

Beschrijving

Gedrevenheid en enthousiasme is wat mij in mijn werk typeert! Ik hou ervan om te achterhalen wat nou daadwerkelijk “de vraag achter de vraag” is bij een organisatie. Om dit te achterhalen ga ik graag in gesprek met belanghebbenden in een organisatie en onderzoek ik wat de gewenste en daadwerkelijke impact is van een verandering. Door mijn opleidingsachtergrond benader ik mijn opdrachtgevers vanuit een bedrijfskundige blik, waarbij effectiviteit en efficiëntie centraal staan. Ik maak daarbij gebruik van zowel mijn creatieve vaardigheden als mijn analytisch denkvermogen.

Mijn passie en expertise liggen met name op het gebied van projectmanagement, marketing, communicatie en verandermanagement. Wil jouw organisatie meer waarde creëren voor klanten of andere stakeholdergroepen, ben je opzoek naar een innovatieve aanpak voor een verandering in jouw organisatie of ben je op zoek naar een creatieve en onafhankelijke adviseur of projectleider, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tot slot ben ik intern verantwoordelijk voor de marketing van Wise up, dus als je een sparringpartner zoekt op het gebied van marketing, dan ben ik de persoon bij wie je moet zijn!

Kernkwaliteiten

Recente opdrachten

Enkele recente opdrachten namens Wise up:

  • Gemeente Landgraaf: Bart is tijdelijke beleidsmedewerker Jeugd en Onderwijs. Hij schrijft verschillende collegevoorstellen, werkt nauw samen met de scholen uit de buurt, communiceert intern en extern over de beleidsterreinen en geeft advies over het beleid.
  • Senzer – Helmond: Op de afdeling Communicatie is Bart projectleider van “Senzer voor Jou”. Hij heeft een communicatieplan opgezet om inwoners kennis te laten maken met de dienstverlening om hen inzicht te geven voor welke diensten ze allemaal bij Senzer terecht kunnen. Uiteindelijk is een interactief videoplatform ontwikkeld waarbij de klantvraag “Wat kan Senzer voor jou betekenen?” centraal staat. Het eindresultaat van het online platform is te zien op de website van Senzer voor Jou.
  • Gemeente Maastricht: Bij zijn rol als procesadviseur P&O heeft Bart de belangrijkste organisatieprocessen voor de afdeling P&O in kaart gebracht. Dit betreft HR-processen, zoals de: formatie, instroom, doorstroom en uitstroom. Het doel was om de processen efficiënter te maken en te digitaliseren waar mogelijk. Hier is ook een adviesrapport en implementatieplan voor opgesteld.
  • Werkbedrijf Rijk van Nijmegen: Met verschillende Wise up collega’s heeft Bart een werksessie Design Thinking gefaciliteerd bij Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Het doel van deze middag was om verschillende nieuwe ideeën en innovaties te bedenken ter verbetering van de werkzaamheden intern.
  • Stichting Lijn 83 Primair Onderwijs – Gennep e.o.: Bart heeft meegewerkt aan het opstellen van een Strategisch Personeelsbeleid met verschillende thema’s, waaronder: Strategische Personeelsplanning, Professionaliseringsbeleid en Leiderschap.

Een greep uit de organisaties die Bart Rikken eerder inhuurden:

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS​

Nog geen meningen. Voor aanbevelingen over Bart Rikken zie LinkedIn.

Contact opnemen met Bart Rikken

Bart is een consultant met oog voor detail! Hij beschikt over de juiste netwerk- en organisatievaardigheden.
Bart Rikken
Consultant & Marketeer
Wise up Consultancy