Skip to content
Nieuws

Masterclass Netwerksamenwerking wegens succes vervolgd

Succesvolle netwerksamenwerking
Datum
10 juni 2022
Leestijd
2 minuten
Deel

De eerste 2 gratis masterclasses Netwerksamenwerking zitten er alweer op. Dit gebeurde online. In een hoog tempo leerden de 14 deelnemers de basisprincipes van de netwerktheorie kennen. Het enthousiasme van Lars Damen, de trainer, werkte daarbij aanstekelijk. Hij nam de deelnemers mee in de verschillende ontwikkelstadia die een netwerksamenwerking doorloopt. Ook kwamen alle do’s en don’ts van het samenwerken in netwerken aan de orde. Verder gaf Lars aan hoe belangrijk het is om te bedenken hoe je jezelf goed kan positioneren in een netwerk.

Door het kleinschalige karakter was er voldoende ruimte voor vragen. Daarna gingen deelnemers zelf aan de slag in breakout rooms. Het niveau lag opvallend hoog; de meeste deelnemers werken al in netwerkverbanden. Het oplossen van arbeidsmarkt, economie en onderwijsknelpunten gebeurt ook steeds vaker vanuit netwerkorganisaties, dus dat is logisch. Er werden volop voorbeelden uitgewisseld. Door de theorie te combineren met de praktijk kregen de deelnemers concrete handvaten aangereikt waarmee ze direct verder konden. De evaluatie is dan ook positief verlopen en de tevredenheid onder de deelnemers ligt hoog.

Dit smaakt naar meer! Daarom organiseren we 2 nieuwe gratis masterclasses Netwerksamenwerking. In anderhalf uur krijg je een schat aan (wetenschappelijke) inzichten aangereikt, gecombineerd met praktijkvoorbeelden. We verzorgen deze online, dus deelnemen is heel gemakkelijk.

Meld je nu aan

Wil je meteen diepgaand getraind worden op dit onderwerp, kies dan direct voor de uitgebreide training: een reeks van 3 workshops waarin de netwerktheorie uitgebreider wordt toegelicht. Daarin ga je ook een Serious Game spelen rondom netwerksamenwerking om direct de opgedane inzichten toe te passen en te oefenen. Spannend en leuk om te doen! Meer trainingsinfo

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.