Skip to content
Nieuws

BOOSTTALK ZZP’er tijdens coronacrisis: hoe blijf je zichtbaar? Al meer dan 2.100 keer bekeken

Datum
16 februari 2021
Leestijd
1 minuut
Deel

Door de langdurige maatregelen tijdens de Coronacrisis hebben veel zelfstandig professionals het nog steeds moeilijk om hun hoofd boven water te houden. Speciaal daarvoor zijn een aantal BOOSTtalks opgenomen. Dit zijn interviews boordevol tips voor zzp’ers. Ze zijn nog steeds actueel nu de Corona-maatregelen aanhouden en onze economie kraakt in al haar voegen. Inge Willems is als manager Werkgeversservicepunt Noordoost—Brabant ook geïnterviewd. Zij spreekt o.a. over verbinding houden met je onderneming ten tijde van crisis en je doelgerichtheid vasthouden. De tip van Inge: “Bezin je als zelfstandig professional op de toekomst en ga na hoe je in deze veranderingen van betekenis kunt zijn”. Kijk hier zelf naar het interview: 

Er zijn nog 4 andere BOOSTtalks opgenomen. Ze zijn een groot succes en al meer dan 10.000 keer bekeken. De aflevering van Inge is ruim 2.100 keer bekeken.

Bekijk hier ook de 5 andere BOOSTtalks voor ZZP-ers op de speciale site ZZPNOBBOOST. Dit is een project van het werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant.

Of lees ons blog: ‘In 5  stappen van zelfstandig ondernemer naar loondienst‘​

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.