Skip to content
Hoe kunnen wij je helpen?

Benchmark Diversiteit en Inclusie (D&I)

Bekijk hoe jouw organisatie scoort ten opzichte van de benchmark op het gebied van diversiteit & inclusie!

De benchmark Diversiteit & Inclusie (D&I) is ontworpen om organisaties te helpen ontdekken hoe ze ervoor staan op het gebied van Diversiteit & Inclusie. Wanneer je namens jouw organisatie onderstaande vragenlijst invult, zie je hoe de organisatie scoort ten opzichte van het gemiddelde.

Op basis van onderzoek en ervaringen identificeren wij vijf essentiële D&I thema’s waarin innovatieve organisaties uitblinken, elk met drie specifieke onderwerpen om inclusieve prestaties te verbeteren. De resultaten worden gemeten aan de hand van de vijf thema’s:

  • talentbeheer
  • bewustzijn
  • organisatiecultuur
  • informatie & toegankelijkheid
  • strategisch D&I beleid.

Wat levert het jou op?

Na het invullen van de vragenlijst krijg je een gepersonaliseeerd rapport met de precieze score van jouw organisatie op de vijf thema’s. In het rapport staan concrete adviezen over welke verbeteringen je door kunt voeren. De benchmark Diversiteit & Inclusie is gratis en vrijblijvend. Wise up wil als onafhankelijk bureau hiermee een bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van organisaties.

afbeelding bij tekst 'zo gaan we te werk'

Dit krijg je van ons

De vragenlijst

Een vragenlijst over de belangrijkste thema's binnen Diversiteit en inclusie

Een rapport

Gepersonaliseerd rapport voor jouw organisatie

Concrete adviezen

Om te verbeteren en meer toekomstproof te worden

Een score

Vergelijking van je score met andere organisaties

Met experts in gesprek

De mogelijkheid om met onze experts in gesprek te gaan over de resultaten

Expertise

Ontwikkeld door experts op het gebied van HR en D&I

Zo gaan we te werk

1. INVULLEN VRAGENLIJST

Je start met het invullen van de vragenlijst.

2. WIJ GAAN AAN DE SLAG!

Wij analyseren de score ten opzichte van de benchmark.

3. KRIJG MEER INZICHTEN

Je krijgt een rapport van ons met de resultaten van jouw organisatie.

Jouw partner voor de toekomst

Inge Willems

Senior-consultant en directeur Wise up Consultancy

Inge Willems is goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en economie. Zij hanteert daarbij een helicopterview en daarmee heeft ze al vele organisaties geholpen om zich goed te positioneren in het eigen speelveld. Ze is al 20 jaar expert in haar vakgebied en helpt je graag op weg zodat je (nog) meer impact maakt op samenleving en economie.

Start de Benchmark

Check in 6 minuten hoe toekomstproof jouw organisatie is.

Recente publicaties

Blog
De toekomst van werk: 5 tips voor succesvolle Talentacquisitie en -behoud

Het aantrekken en behouden van talent is cruciaal voor succes in een krappe arbeidsmarkt. Organisaties moeten zich aanpassen aan demografische veranderingen, de impact van automatisering en de groeiende diversiteit van de beroepsbevolking. Belangrijke tips zijn het versterken van de bedrijfscultuur, het accepteren van verloop, investeren in interne mobiliteit en vitaliteit, het creëren van een leercultuur, en het versterken van employer branding.

Ontwikkelpaden
Blog
Hoe Regionale Werkcentra en Sectorale Ontwikkelpaden elkaar kunnen versterken

De uitrol van Regionale Werkcentra over de 35 arbeidsmarktregio’s en de ontwikkeling van Sectorale Ontwikkelpaden. Twee krachtige bouwstenen die – mits goed op elkaar afgestemd – een doorbraak kunnen realiseren in het beter matchen van mens en werk. Maar hoe sluit je een landelijk initiatief als sectorale paden aan op de lokale praktijk van werkzoekenden, werkgevers en onderwijs? En welke rol spelen de regio en het werkcentrum hierin?

nk-ni-wgS7Iz0Chtg-unsplash
Blog
LLO als wettelijke taak: concurrentie of synergie tussen publiek en privaat onderwijs?

De wereld van onderwijs en arbeidsmarkt verandert snel. In deze blog onderzoeken we de impact van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) als mogelijke wettelijke taak voor publieke onderwijsinstellingen. Wat betekent dit voor de samenwerking en concurrentie tussen publieke en private opleiders? En hoe kunnen onderwijsinstellingen zich strategisch voorbereiden op deze veranderende markt?