Skip to content
Nieuws

Tijd om ideeën in te dienen bij Gelderland Arbeidswijs

Datum
4 oktober 2017
Leestijd
1 minuut
Deel

Wise up en de Provincie Gelderland organiseren samen het sociale innovatietraject Arbeidswijs. Arbeidswijs heeft als doel innovatieve ideeën uit de hele provincie op te halen op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs.

Afgelopen weken hebben wij met de Provincie Gelderland en regiocoördinatoren inspiratiesessies georganiseerd om de creativiteit in de provincie aan te boren en ideeën te laten opborrelen. Voor een impressie van deze inspiratiesessies kijk op de Facebook van Arbeidswijs.

Nu is de volgende fase van Arbeidswijs aangebroken, de ideeën kunnen worden ingediend. We roepen iedereen met een goed idee dan ook op om dit idee aan te melden via de website. Of je nou naar een inspiratiesessie geweest bent of niet. Zorg er wel voor dat het idee aansluit op het thema van dit jaar: Op naar een duurzame economie! Anders leren en werken, hoe doe je dat?

Wise up biedt binnen Arbeidswijs coaching aan om de ideeën te verbeteren. Ook voor ze worden ingediend. We merken dat sommige indieners ons al weten te vinden, die krijgen alvast een reflectie op hun plan. Daarnaast is er speciaal een feedbacksessie gepland waarop Wise up reflectie zal bieden op ideeën maar waar ook nog andere specialisten en professionals ondersteuning zullen aanbieden.

Deze feedbacksessie vindt plaats op 13 oktober 2017. 

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.