Skip to content
Consultant

Lisa Kessels

Lisa is een innovatieve consultant die creatief is ingesteld.

Beschrijving

Altijd ben ik al een creatieve denker geweest. Ik zit boordevol ideeën en door op een nieuwe manier naar problemen te kijken, bedenk ik vernieuwende oplossingen. Met mijn studieachtergrond in Business Innovation en de master Innovation & Entrepreneurship heb ik geleerd om deze competenties in te zetten om complexe vraagstukken aan te pakken.

Zowel tijdens mijn studie als in mijn werk haal ik veel voldoening uit het begeleiden van innovatieprojecten. Gedurende deze projecten combineer ik mijn creatieve mindset met mijn analytische denkvermogen en kritische houding. Ik heb een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel dat zich uit in een hoge mate van inzet, oog voor duurzaamheid en doorzettingsvermogen. Hierbij staat een heldere, transparante communicatie en écht de verbinding aangaan met elkaar voor mij hoog in het vaandel.

Het onderzoeken, ontwikkelen, implementeren en adviseren tijdens deze projecten geeft mij veel energie. Met name het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken geeft mij veel voldoening. Vernieuwende oplossingen voegen immers waarde toe aan de maatschappij en dit maakt mijn werk voor mij betekenisvol. Zo werk ik er elke dag aan dat de maatschappij een stukje beter wordt.

Kernkwaliteiten

Recente opdrachten

Enkele recente opdrachten namens Wise up:

  • STO (Sterk Techniek Onderwijs)/Techniektalenten – Projectleider planvormingsperiode 2025-2029 voor regio West-Brabant Midden
  • Provincie Gelderland – Onderzoeker en adviseur in de verkenning van de aanpak van tekortberoepen in de publieke sector
  • Provincie Gelderland – Onderzoeker en adviseur in de transitie richting een skills gerichte arbeidsmarkt
  • Provincie Gelderland – Kwartiermaker en communicatiemedewerker Gelrepact
  • Dendron College, Yuverta en Dynamiek Scholengroep – Projectleider ‘specialisatierichtingen’ en communicatiemedewerker
  • Werkbedrijf Rijk van Nijmegen – Trainer innovatiemethode ‘Design Thinking’ en organisator Design Thinking evenement voor de gehele organisatie

Een greep uit de organisaties die Lisa Kessels eerder inhuurden:

Ervaringen van opdrachtgevers

Beleidsadviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt Provincie GelderlandShosha Niesen
Lees verder
"Ik heb onder andere met Lisa samengewerkt rond een adviesrapport over samenwerking met maatschappelijke sectoren. Lisa is zorgvuldig en betrokken, kan goed inspelen op veranderingen in de context en daardoor bijstelling van de opdracht, en heeft daarbovenop een positief kritische houding. De samenwerking is daardoor prettig en doelgericht. Lisa is een fijne 'externe collega' om in een team te hebben!"
Vorige
Volgende
“Ik heb onder andere met Lisa samengewerkt rond een adviesrapport over samenwerking met maatschappelijke sectoren. Lisa is zorgvuldig en betrokken, kan goed inspelen op veranderingen in de context en daardoor bijstelling van de opdracht, en heeft daarbovenop een positief kritische houding. De samenwerking is daardoor prettig en doelgericht. Lisa is een fijne ‘externe collega’ om in een team te hebben!”

Beleidsadviseur Onderwijs & Arbeidsmarkt Provincie Gelderland

Shosha Niesen

Contact opnemen met Lisa Kessels

Lisa is een innovatieve consultant die creatief is ingesteld.
Lisa Kessels
Consultant
Wise up Consultancy