Skip to content
Senior Consultant

Brigitte Jansen

Brigitte is sterk in het aanpakken van complexe vraagstukken en perspectieven verbinden.

Beschrijving

Mijn overtuiging dat je met gebundelde krachten tot mooie prestaties komt, kenmerkt mijn aanpak. Gezamenlijk, vanuit verschillende perspectieven, complexe vraagstukken analyseren en doorgronden, om vervolgens methodisch en met een (semi) gestructureerde aanpak tot innovatieve oplossingen te komen én te implementeren is waar mijn kracht ligt. Naast aandacht voor het inhoudelijke vraagstuk en de structuren en de processen, hecht ik veel waarde aan de relationele component in trajecten. Belangen bij elkaar brengen, zowel vanuit bestuurlijk als uitvoerend perspectief is hierbij key. Vanuit mijn ruime ervaring als consultant, maar ook als strategisch beleidsadviseur op het vlak van onderwijs en arbeidsmarkt voeg ik kennis en kunde toe die dienend zijn aan de route en het resultaat. Momenteel voer ik diverse opdrachten uit als coördinator, netwerkmanager, projectmanager en adviseur. Altijd met het doel de arbeidsmarkt optimaal te laten werken.

Ik kijk met een open en constructief kritische blik de wereld in, ben analytisch sterk en ik ben zeer gedreven waarde toe te voegen. Als persoon ben ik benaderbaar, enthousiast, positief (het glas is altijd half vol), niet voor één gat gevangen en communicatief sterk. Ik heb een universitaire opleiding arbeid- & organisatiepsychologie en heb diverse opleidingen/cursussen afgerond op het vlak van verandermanagement, strategische beleidsontwikkeling en project/programmamanagement.

Kernkwaliteiten

Recente opdrachten

Enkele recente opdrachten namens Wise up:

  • Manager Landelijk Werkgeversservicepunt Gemeenten (Landelijk WSPG) voor de Programmaraad Regionale Arbeidsmarkt
  • Secretaris Pact Brabant; verzorgen van inhoudelijke en organisatorische regie op en ondersteuning van het Pact
  • Projectleider onderzoek Provincie Overijssel; verantwoordelijk voor de sturing, inrichting en uitvoering van een ambtelijke verkenning naar de (financiële) rol van de Provincie Overijssel bij de regionale scholingsfondsen.

Een greep uit de organisaties die Brigitte Jansen eerder inhuurden:

ERVARINGEN VAN OPDRACHTGEVERS​

Nog geen meningen. Voor aanbevelingen over Brigitte Jansen zie LinkedIn.

Contact opnemen met Brigitte Jansen

Brigitte is sterk in het aanpakken van complexe vraagstukken en perspectieven verbinden.
Brigitte Jansen
Senior Consultant
Wise up Consultancy