Skip to content
Nieuws

Minister Koolmees op bezoek in Noordoost-Brabant

Datum
6 februari 2020
Leestijd
1 minuut
Deel

Onder het speerpunt “een leven lang leren” bracht Wouter Koolmees, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, een bezoek aan het bedrijf Metaal- en lastechniek Nijnsel in Sint-Oedenrode. 

Metaal- en lastechniek Nijnsel loopt voorop als het gaat om het in uitvoering brengen van een leven lang leren. Een leven lang leren is bijna drie jaar het belangrijkste speerpunt van Noordoost-Brabant Werkt. Voorbeeld van de uitvoering van een leven lang leren is de mogelijkheid om in het bedrijf door te groeien, ongeacht de leeftijd van de werknemer.

Keep on Learning gaat om de verandering van een mindset van mensen en organisaties naar een nieuwe mentaliteit. Deze moet draaien om het blijvend ontwikkelen en benutten van de talenten van mensen. Marco van de Braak, directeur van Metaal- en lastechniek Nijnsel: “In mijn ogen draagt dit enorm bij aan het werkgeluk van de werknemer. En blije, vitale en deskundige mensen zijn goed voor de groei en ontwikkeling van je bedrijf.” Tijdens het bezoek werd ook aandacht gevraagd voor de SLIM-regeling, een subsidieregeling voor MKB-ers die hun werknemers willen ontwikkelen. Meer informatie over dit bezoek kan hier gelezen worden. Inge Willems is coördinator WSP Noordoost-Brabant en ambassadeur van Keep on Learning

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.