Skip to content
Nieuws

Meet & Greet WSP Noordoost-Brabant groot succes

Datum
10 oktober 2016
Leestijd
2 minuten
Deel

Op 22 september jl. organiseerde WSP Noordoost-Brabant bij CHV Noordkade in Veghel een bijeenkomst over de toekomstige arbeidsmarkt. Inge Willems van Wise up wordt ingezet als de coördinator voor dit WSP. Deze Meet& Greet, bedoeld voor ondernemers en HR-professionals, trok in totaal zo’n 170 deelnemers waarvan ruim 120 werkgevers afkomstig van 90 verschillende bedrijven.

Trendwatcher Ruud Veltenaar schetste een beeld van de toekomst aan de hand van economische en technologische trends. Ecologisch, spiritueel en technologisch staan ons grote veranderingen te wachten. Ook sprak hij over de gevolgen van deze trends voor het personeelsbeleid.  Mede ingegeven door de verwachte spirituele crisis zal Human Resource Management in de toekomst plaats (moeten) maken voor Human Being Management. In deze filosofie staat de werknemer als mens centraal, niet alleen zijn resources. Human Being Management vraagt wel om een andere vorm van leiderschap en personeelsmanagement.

De deelnemers werden aan de informatietafels bijgepraat over actuele onderwerpen zoals de quotumregeling, duurzame inzetbaarheid en het sectorplan Noordoost-Brabant. Tijdens de Meet&Greet werd ook de nieuwe website van WSP Noordoost-Brabant gelanceerd. Deze vernieuwde website draagt bij aan een nog betere dienstverlening aan werkgevers.

Gebruikte bron o.a. : www.agrifoodcapital.nl/nieuws

www.WSPnoordoostbrabant.nl

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.