Skip to content
Nieuws

GiveAgo Winnaar Arbeidswijs 2018

Datum
15 januari 2019
Leestijd
1 minuut
Deel

GiveAgo is app die jongeren helpt bij het maken van de juiste studiekeuzes. Via de app worden passies van stagiaires en vakmensen door vlogs met je gedeeld. Etienne Lieben heeft het idee bedacht en ging er met de hoofprijs én de publieksprijs vandoor tijdens de finale van Gelderland Arbeidswijs 2018.

giveago

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met Gelderland Arbeidswijs zoekt de Provincie Gelderland nieuwe oplossingen voor de arbeidsmarkt van morgen. Wise up organiseert dit innovatietraject in samenwerking met het team Onderwijs & Arbeidsmarkt van de provincie.  Van de 22 inzendingen in de editie 2018 bereikten er 5 ideeën de finale op 13 december. Tijdens de finale verrasten de 5 finalisten de jury met inspirerende pitches. GiveAgo won de hoofdprijs van 10.000 euro en professionele begeleiding bij de doorontwikkeling van het idee door Wise up Consultancy. De publieksprijs ging eveneens naar GiveAgo. Gedeputeerde Conny Biezen reikte de prijzen uit.

Wise up is inmiddels gestart met de begeleiding van dit veelbelovende idee. Zij maakt daarbij gebruik van de Lean Canvas Methode en er wordt toegewerkt naar een minimal viable product (MVP) die getest kan worden tijdens een field lab. Meer informatie is te verkrijgen bij Henk Klootwijk.

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.