Skip to content
Nieuws

Bekijk de film – Damian aan het werk

Datum
3 november 2016
Leestijd
1 minuut
Deel

Op dit moment werkt onze consultant Jan-Paul Röst voor alle scholen van het speciaal voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs in Tilburg en omgeving. Met behulp van subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF) begeleiden de scholen hun leerlingen zo goed mogelijk naar arbeid. Binnen het project worden enkele leerlingen die een extra steuntje in de rug nodig hebben, intensief begeleid op hun stageplek middels intensieve jobcoaching.

Bekijk hier voor de film van Damian die intensief begeleid wordt. Deze film is gemaakt in het kader van de ESF-awards, een prijsvraag voor ESF projecten. Hoe meer stemmen we via facebook ontvangen, des te meer kans we maken op de award!

Met het ESF zet Nederland in op re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (actieve inclusie), behoud en verbetering van de inzetbaarheid van werkenden en ondersteuning van kwetsbare werkzoekenden. De subsidies die dankzij het ESF worden verleend aan projecten helpen mensen aan een (betere) baan, geven kansarmen een plaats in de maatschappij en zorgen voor gelijke kansen voor iedereen.

europees-sociaal-fonds

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.