Skip to content
Whitepaper

Artificial Intelligence en de Toekomst van Werk

Zes strategieën voor het benutten van kansen
Voor beleidsmakers, werkgevers en werknemers

Als je nieuwsgierig bent naar Artificial intelligence (AI), is deze whitepaper geschreven voor jou. Of je nu meer wilt weten over de geschiedenis van AI of over hoe je het direct praktisch kan toepassen, alles komt aan bod. De recente komst van ChatGPT gaat de wereld veranderen, zo is de voorspelling. Het ontstaan van deze chatbot heeft een groot effect op werk. Ja, misschien ook wel op jouw werk! Het brengt bedreigingen maar ook nieuwe kansen voor de toekomst. Welke lees je nu in dit gratis whitepaper.

We geven je input om met artificial intelligence om te gaan in jouw organisatie aan de hand van zes belangrijke strategieën!

Testimonials

Mytylschool Gabriël
Mytylschool GabriëlBas Razenberg
Lees verder

“Zeer toegankelijk geschreven paper wat aanzet tot actie door praktische handvatten te geven”

Sappi Europe | Sappi Maastricht BV
Sappi Europe | Sappi Maastricht BVJohn Donners
Lees verder

“AI, het was er ineens en je kunt er niet meer om heen. Deze publicatie geeft mij een goed en breed inzicht in de impact die AI kan hebben op ons werk en onze bedrijfsvoering. De praktische handreikingen erbij zijn een mooie extra!”

Gemeente ’s-Hertogenbosch
Gemeente ’s-HertogenboschJoyce de Vaan
Lees verder

“AI is een onontkoombare en boeiende ontwikkeling. Het kan zeker een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van de arbeidsmarkt. Denk aan het optimaliseren van (werk)processen en het verrijken van kennis van medewerkers.
Met name de generatieve AI heeft onbegrensde mogelijkheden. Het is daarom van groot belang dat we zorgvuldig definiëren waarvoor we het willen inzetten, zodat het complementair is aan menselijke arbeid. Zeker voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.”

Vorige
Volgende

Download het whitepaper

Door het whitepaper te downloaden ga je akkoord met ons Privacy Statement.

In dit whitepaper lees je alles over de laatste stand van zaken omtrent AI. Dit is een zeer actueel onderwerp nu iedereen sinds kort gemakkelijk toegang heeft tot ChatGPT. Deze chatbot is gespecialiseerd in het voeren van dialogen met een (menselijke) gebruiker en kan taken daardoor vereenvoudigen of overnemen. De arbeidsmarkt en het onderwijs merken de effecten nu al op. Ook vind je in het whitepaper maar liefst 6 strategieën om AI direct te gaan gebruiken in jouw organisatie. Als het proces van implementatie van AI goed wordt doordacht en uitgevoerd, is er volop voordeel mee te behalen.

Ontdek wat AI voor jouw werk, jouw organisatie of jouw beleidsterrein kan betekenen. Zorg dat je erover mee kan praten. Vul het formulier in en ontvang het gratis whitepaper vandaag nog per e-mail. Of neem contact op met Lisa.

Lisa Kessels

Consultant