Skip to content
Nieuws

Inspiratiesessies Gelderland Arbeidswijs

Datum
25 september 2017
Leestijd
2 minuten
Deel

Wise up en de Provincie Gelderland organiseren samen het sociale innovatietraject Arbeidswijs. Arbeidswijs heeft als doel innovatieve ideeën uit de hele provincie op te halen op het gebied van arbeidsmarkt en onderwijs. Dit jaar is het thema: Op naar een duurzame economie! Anders leren en werken, hoe doe je dat?

Om de beste ideeën uit de provincie naar boven te halen organiseren we inspiratiesessies in alle regio’s van Gelderland. In deze inspiratiesessies wordt toelichting gegeven op het innovatietraject, zal een (lokale)spreker het thema van dit jaar verder uitdiepen en zijn er twee interactieve workshops te volgen. Voor mensen die al een idee hebben en staan te popelen deze in te dienen wordt de Lean Canvas workshop gegeven. Deze workshop helpt om van een half idee een heel idee te maken. Voor de deelnemers die nog geen idee hebben is de Brainstorm workshop beter geschikt, die heeft als doel nieuwe ideeën te genereren.

Er vinden nog diverse inspiratiesesssies plaats. Kijk voor de planning op de Facebook of website van Arbeidswijs. Voor vragen over Arbeidswijs of de rol die Wise up daarin vervuld, kun je terecht bij onze projectleider Marc Jacobs

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.