Skip to content
Nieuws

Finalisten Gelderland Arbeidswijs strijden om de eer

Datum
26 november 2018
Leestijd
1 minuut
Deel

Arbeidswijs

De 5 finalisten van Gelderland Arbeidswijs zijn momenteel volop bezig hun pitch voor te bereiden voor de Finale op donderdag 13 december 2018. Afgelopen periode is er hard gewerkt en zijn er veel ideeën ingediend voor Gelderland Arbeidswijs. Het thema van dit jaar is ‘Technologische Revolutie! Nieuwe kansen voor leren en werken, heb jij een goed idee?’

De top 5 van finalisten bestaat uit de volgende ideeën (in willekeurige volgorde):

  1. Codeclub Gelderland
  2. Toegankelijk internet voor iedereen
  3. BuitenGewoonWerk
  4. Naar een toekomstbestendig Retail voor de Provincie Gelderland door co-creatie in het systeem
  5. GiveAgo, de “Maak jij de goede keuze”app

De stemknoppen staan aan. Bekijk de ideeën eventeel op https://onderwijsenarbeidsmarkt.gelderland.nl/arbeidswijs/stemmen/default.aspx en bepaal mee wie de publiekswinnaar wordt tijdens de Finale op 13 december. Online stemmen kan tot woensdag 12 december 21.00 uur.

Tijdens de finale presenteert de top 5 zijn/haar idee. De vakjury kiest hieruit de winnaar Gelderland Arbeidswijs 2018. De publiekswinnaar wordt ook bekendgemaakt. Speciale gast en spreker is Richard van Hooijdonk, hij zal zijn visie geven op de toekomst van de arbeidsmarkt.

Wise up ondersteunt dit innovatietraject van de Provincie Gelderland en coacht de winnende ideeën.  als u meer informatie wilt over het traject of u wilt naar de finale, stuur dan een mail naar marc.jacobs@wiseup.nl (projectleider) of henk.klootwijk@wiseup.nl (coach) voor meer informatie.

Onze inzichten in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Wise up nieuwsbrief. Wekelijks nieuwe inzichten in je inbox.