Skip to content
Whitepaper

Onmisbare HR-strategieën en trends tot 2030

Wat is de sleutel tot HR-succes?
Met dit whitepaper bereid je jezelf voor op de opkomende HR-trends tot 2030

Dit whitepaper is gericht op HR-professionals, managers, leidinggevenden en projectleiders binnen publieke en private organisaties. HR-professionals worden geconfronteerd met een reeks nieuwe uitdagingen, zoals de integratie van geavanceerde technologieën, het vinden en behouden van talent, het beheren van een hybride werknemersbestand en het voldoen aan strengere regelgeving op het gebied van diversiteit en inclusie. Het HR-landschap is voortdurend in beweging. Deze dynamische krachten creëren zowel uitdagingen als kansen voor organisaties en HR-professionals. Met dit whitepaper word je voorbereid op de opkomende HR-trends tot 2030 en lees je hoe strategische personeelsplanning een cruciale rol kan spelen in het succesvol navigeren door deze veranderingen.

Vervolgens zullen we de voordelen van strategische personeelsplanning benadrukken als een effectieve aanpak om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Het gaat verder dan het traditionele personeelsplanning door een holistische benadering te bieden die de organisatiestrategie, externe trends en interne capaciteiten integreert. Een effectieve SPP-aanpak omvat verschillende cruciale stappen. Deze 7 stappen behandelen wij in het whitepaper.

Door strategische personeelsplanning te omarmen, kunnen organisaties concurrerend blijven, toptalent aantrekken en behouden en zich voorbereiden op de uitdagingen en kansen van de toekomst.

Als je dit whitepaper downloadt
  • Weet je hoe ons HR-landschap is getransformeerd;
  • Ben je op de hoogte van de toekomstige HR-uitdagingen;
  • Ken je de de belangrijkste factoren die ons huidige HR-landschap veranderen;
  • Weet je wat een effectieve SPP-aanpak is;
  • Weet je meer over de Sociale Revolutie, waarin diversiteit & inclusie belangrijke thema’s zijn.

 

 

Download het whitepaper

Door het whitepaper te downloaden ga je akkoord met ons Privacy Statement.

GRATIS MASTERCLASS

We verzorgen in oktober en november een gratis online masterclass over Strategische personeelsplanning. Deze interactieve sessie van anderhalf uur helpt je direct verder met je eigen opgaves. Het hanteren van een strategische aanpak bij personeelsbeleid zorgt ervoor dat een bestuur beschikt over voldoende personeel én dat de medewerkers goed toegerust zijn op hun functie. Een functie die aan veranderingen onderhevig is door externe en interne ontwikkelingen.

Wat levert het jou op?
Er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen, je krijg inzicht in de meest voorkomende HR-vraagstukken en tips hoe je die kunt aanpakken. In onze online masterclass krijg je praktische handvaten die je helpen om snel de juiste keuzes te maken en gemakkelijk prioriteiten te stellen. Tijdens deze informatieve masterclass zet je de eerste concrete stappen voor je strategisch personeelsbeleidsplan. Een plan dat bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen.

Portretfoto directeur Inge Willems

Inge Willems

Directeur & Senior consultant