Skip to content
Office Manager

Margot Vaarmeijer

Margot is office manager. Ze is een klantgerichte doorzetter.

Beschrijving

Mijn naam is Margot Vaarmeijer. Ik ben een gedreven en klantgericht persoon. Graag werk ik in een enthousiast team, waarbij collega’s elkaar uitdagen om het beste uit ieder individu te halen en samen meerwaarde te creëren voor de organisatie en haar doelstellingen. Mijn kracht zit in de organisatie achter de schermen, zodat collega’s goed voorbereid voor het voetlicht kunnen treden.

Het stroomlijnen van processen geeft mij structuur, waar mogelijk ondersteund door digitale oplossingen. Bij de inrichting van processen en software stel ik voorop dat voor de gebruikers de juiste balans tussen noden en wensen wordt gerealiseerd.

De dichtregel “alleen opgeven is voorgoed afgelast” (Merel Morre, 2020) is mij op het lijf geschreven. Een uitdaging waar ik mijn tanden in zet, zal ik tot een optimaal einde brengen. Hierbij daag ik mezelf uit om binnen de gestelde voorwaarden zaken creatief op te lossen.

Ik ben vertrouwd met helder communiceren binnen uiteenlopende doelgroepen, zodat de beoogde boodschap doeltreffend wordt overgebracht. De basis hiervoor heb ik gelegd tijdens mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Kernkwaliteiten

Contact opnemen met Margot Vaarmeijer

Margot is office manager. Ze is een klantgerichte doorzetter.
Margot Vaarmeijer
Office Manager
Wise up Consultancy