Skip to content
Hoe kunnen wij je helpen?

Benchmark

Check in 6 minuten hoe toekomstproof jouw onderwijsinstelling is

Wat is de Trend Benchmark Onderwijs?

De Trend Benchmark Onderwijs is ontworpen om je te helpen ontdekken of je onderwijsinstelling al klaar is voor de trends van morgen. Op basis van onze best practices op het gebied van onderwijs en onze jarenlange ervaring met onderwijsvraagstukken identificeren we vijf trends waarin innovatieve onderwijsinstellingen uitblinken met elk drie strategieën om betere prestaties te leveren die inspelen op de trends. De vragenlijst gaat in op de volgende trends:

  • Maatschappelijke veranderingen;
  • Demografische ontwikkeling;
  • Lerarentekort;
  • Kansengelijkheid voor medewerkers en leerlingen/studenten;
  • Leven Lang Ontwikkelen.
    Voor wie?

De benchmark onderwijs is geschikt voor alle onderwijsinstellingen die we in Nederland kennen: basisscholen, middelbare scholen, beroepsonderwijs en universiteiten. Meerdere onderwijsinstellingen gingen je al voor!

Wat levert het voor jou op?

Na het invullen van de gratis Benchmark Onderwijs zie je precies wat de trend readiness score is van jouw onderwijsinstelling op de trends in een gepersonaliseerd rapport met de resultaten. In dit rapport zie je precies hoe je onderwijsinstelling scoort in relatie tot andere onderwijsinstellingen. Ook krijg je concrete adviezen over welke je verbeteringen door kunt voeren. De Trend Benchmark Onderwijs is gratis en vrijblijvend. Wise up wil als onafhankelijk bureau hiermee een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs voor toekomstige generaties.

Dit krijg je van ons

Een vragenlijst over de belangrijkste trends

Gepersonaliseerd rapport

Concrete adviezen om meer toekomstproof te worden

Vergelijking van je score met andere onderwijsinstellingen

Mogelijkheid om met onze experts in gesprek te gaan over de resultaten

Ontwikkeld door experts op het gebied van onderwijs

Zo gaan we te werk

1. INVULLEN VRAGENLIJST

Je start met het invullen van de vragenlijst. Deze gaan over de onderwijstrends.

2. WIJ GAAN AAN DE SLAG!

Je ontvangt binnen enkele werkdagen een rapport van ons met de belangrijkste bevindingen van jouw onderwijsinstelling over de trends.

3. KRIJG MEER INZICHTEN

Je krijgt van ons vrijblijvend de mogelijkheid om op korte termijn met een van onze onderwijsexperts te praten over de resultaten die in uw rapport naar voren komen.

Jouw partner voor de toekomst

Inge Willems

Senior-consultant en directeur Wise up Consultancy

Je host is Inge Willems. Zij is goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en economie. Zij hanteert daarbij een helicopterview en daarmee heeft ze al vele organisaties geholpen om zich goed te positioneren in het eigen speelveld. Ze is al 20 jaar expert op haar vakgebied en helpt je graag op weg zodat je (nog) meer impact maakt op samenleving en economie.

Start de Benchmark

Check in 6 minuten hoe toekomstproof jouw onderwijsinstelling is

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Recente publicaties

Foto Techniekpact
Nieuws
10 jaar Techniekpact en Actieplan Groene en Digitale Banen

Op 20 november vond in Assen de jaarconferentie Techniekpact plaats. Het tienjarig bestaan van de dit samenwerkingsverband tussen de regio’s, de techniekbranches, onderwijs en de ministeries van EZK, SZW en OCW om de arbeidsmarkttekorten in de techniek werd hier gevierd.

studies_banen_van_toekomst-1030x687
Blog
Opkomende carrières in de arbeidsmarkt: Welke studies leiden naar de banen van de toekomst?

De huidige ontwikkelingen op technologisch, economisch en maatschappelijk vlak zullen de komende jaren sterke invloed hebben op de vraag naar personeel. Het is lastig om precies te voorspellen welke banen in de toekomst zullen domineren. Welke studies leiden naar banen van de toekomst?

Onderwijs-innoveren-met-Design-Thinking-845x321
Blog
Onderwijs innoveren met Design Thinking

Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. De afgelopen jaren hebben we verschillende onderwijsinnovaties gezien die nu op grote schaal worden toegepast in diverse onderwijsinstellingen.